Tipsklubben Vikingerne af 1991

Startside Op OVERSIGT ARRANGEMENTER DIVERSE Hvornår skal jeg spille

 

 oversigter

 

Startside
Op

                                

 

 

   

 

 

 

 

 

Tipsklubbens tur til Maribo uge 37 1993

 

Torsdag mødtes tipsklubbens medlemmer kl. 15.oo på Hovedbanegården under uret, til en forlænget weekend til Lollands hovedby nr. 1. Maribo.

Medlemmerne som var med på denne tur var – Hubert – Henning – Smeden – Michael – Henrik og Bjarne. Der var afbud fra Allan J samt udeblivelse fra Jesper NK – ganske uhørt i vores forening, dette kostede Jesper en bøde på kr. 100,-

På toget gik tiden med et specielt brætspil som Henrik Opstrup

Havde støvet frem hjemme fra hylderne, samt et par kolde medbragte drikkevarer. Brætspillet var så spændende at vi nær havde glemt at skifte tog i Nykøbing F. Resten af vejen foregik med den Lollandske gris mod Nakskov. Vi ankom til Maribo og fandt vores indkvartering , en meget hyggelig gæstgivergård på hovedgaden.

Efter at have fundet vores værelser, var det tid for at på fyldt vores små udsultede kroppe . Menuen bestod at et par stykker uspecificeret stykker smørrebrød, vi bestilte 4 stykker til hver da vi var meget sultne. Dette må siges at være en fatal brøler da der ind på bordet kom nogle stykker smørrebrød , der må få den lokale smørrebrødsforretning luksus stykker til at blegne. Efter dette traktement blev det tid til en tur på en lokal bar.

Da denne lokale bar lukkede skulle drengene finde et nyt sted at slukke tørsten . Henning og Michael ville gerne hjem og sove, så det fik de lov til. Vi fandt et nat værtshus , dette var måske den dummeste idé vi kunne få. Ind på stedet det gik med vores herlige humør, men det skulle den lokale bonderøv Espen nok få ødelagt.        

Inde på stedet var der to personer som var oppe at slås, det vil sige der var en som gennembankede den anden . Smeden syntes at staklen som var halvt bevidstløs have fået nok , så han prikkede Espen på ryggen for at stoppe denne afstraffelse af staklen . Espen drejede rundt med lynets hast og slog Smeden til jorden med et højre hug, vi stod som lammede Henrik og Bjarne, men Hubert ville forsvare Flemming og vup , så var Hubert også sendt til jorden med en højre til kæben. Hubert som sad på gulvet og sundede sig, havde set at Espens venner,( den lokale rockerbande ) sad ved et langbord og var klar til det store slagsmål. Da Bjarne spurgte Hubert om han var klar valgte han at blive siddende og nikke, her efter måtte vi se til Smeden , som var gået ud på toilettet.

Smeden havde fået en grim flænge over det ene øje med en form som en stjerne. Det blødte meget voldsomt fra hans øjenbryn , så Bjarne mente at det skulle sys på sygehuset. Smeden nægtede at køre på skadestuen men han blev overtalt af os andre.

På sygehuset det gik , efter at have fundet en taxi på gaden, men det kostede en stor overtalelse at få chaufføren til at køre os til Nykøbing Falster. Vi ankom til hospitalet, men Smeden var ikke meget for at blive syet der. Da endelig lægen ankom blev Smeden mere medgørlig, da lægen viste sig at være af det modsatte køn.

Inde på venteværelset var tingene mere afslappet . Henrik lå og sov på et par stole, Bjarne sad og læste , mens Hubert havde valgt at ringe hjem til Anne B. Det viste sig dog senere at være en fatal brøler fra hans side , da der blev starten til  nogle rygter som ikke var helt sandfærdige. Efter en ventetid som varede det meste af natten , blev fire meget trætte gutter kørt tilbage til Maribo. Denne udflugt kostede en mindre formue , men pengene var givet godt ud, de gik til Smedens forskønnelse.

Lørdag sent på morgenen blev vi vækket igen ,da Henning og Michael kede sig og gerne ville i gang med dagens gøremål. Efter et herligt morgenmåltid var det tid for et tipsmøde, hvor nattens udskejelser blev diskuteret , samt vores tårnhøje taxi regning. Men der var stor enighed om at vi alle seks skulle dele regningen, det skal Henning og Michael have stor ros for , da de ikke var med på rundtur i den Lollandske natur.

Efter en overdådig frokost var det tid for at køre en tur til Rødby i taxi, da drengene havde valgt at sejle en tur til Tyskland. Chaufføren i taxien kunne se på Smeden at der var sket noget på vores bar udflugt om natten . Han fik historien fortalt af os, men til vores store overraskelse kom der et kæmpe udbrud fra ham, da vi nævnte navnet på denne koldbøtte af en overfaldsmand vi havde mødt om natten . Espen viste sig at være en meget kendt voldsmand, som taxichaufføren mente vi burde have slået til lirekassemand.

Da vi havde købt vores billetter og checket vores pas, viste det sig at igen var drengene kommet ind i problemer igen. Det var lovens lange arm der blevet en smule emsige , da Henrik havde glemt sit pas. De nægtede pure at give Henrik lov til at tage med os andre på færgen , og derefter komme ind i sit eget hjemland igen uden at betale en bod på flere hundrede danske kroner. Igen var drengene sociale og vi blev enige om at splejse til Henriks bod. 

Vi kom ombord på færgen og turen gik til Puttgarden tur/retur et par gange, her blev der spillet kort og hygget indtil brødrene fik en kæmpe hjerneblødning, og blev meget store uvenner, hvilket ødelagde en del af hyggen på resten af turen med færgen. Vi ankom til Rødby med drikkevare osv.

Igennem tolden vi skulle og her stod den store manddomsprøve. Hubert hev sit børnepas frem og alle måtte hen og se dette vidunder af et pas. Mens vi fik forvirret den kvindelige tolder og dækket for udsyn , sneg Henrik sig ubemærket igennem tolden og ind i sit eget hjemland.

Efter denne utroligt smarte måde at komme igennem tolden på, var det tid til at vente på vores taxa ven for at returnere til den Lollandske hovedstad domkirke byen Maribo. På vores gæstgivergaard ventede der igen et overdådigt traktement , et herligt aftensmåltid.

Aftenen valgte vi klogt at tilbringe på et af vores værelser for at drikke nogle af vores tyske øl , samt spille et parti mousel.

På et tidspunkt hen af aftenen må Smeden have fået et syn , for pludselig angreb han flaske og spurtede ud af døren , vi andre prøvede desperat at stoppe ham , men det var desværre komplet umuligt. Der var ingen i forsamlingen der var i tvivl om hvad han ville fortage sig med denne flaske .

Vi diskuterede hvad man skulle gøre ved denne pludselige trang til at trække frisk luft i Maribos gader fra Smedens side. Der var intet at vi kunne stille op. Efter en times tid i Maribos by nigth kom Smeden atter retur til os andre. Det kom frem at han ville finde stedet fra den forrige nat , men han kunne ikke opspore stedet igen – Det var nok heldigt for os alle at det mislykkedes for ham. 

Efter en god nat søvn ( 4-5 timer ) var det atter tid til at stå og nette os , inden det var tid for et morgen komplet. Efter det sidste måltid på dette herlige kro ophold fra Larsens kroferie, var det atter tid til at pakket sammen så vi kunne returnere til det fredelige København godt trætte efter en weekend ud over det sædvanlige. Men man må sige at det var en tur hvor sammenholdet kom på nogle alvorlige prøver , men det overlevede til stor tilfredsstilledelse for os alle – Det var meget uheldigt at der var medlemmer som ikke var med på turen af en eller flere årsager.  

En ting er sikkert efter weekenden –

EN STJERNE BLEV FØDT.