Tipsklubben Vikingerne af 1991

Startside Op OVERSIGT ARRANGEMENTER DIVERSE Hvornår skal jeg spille

 

 oversigter

 

Startside
Op

                                

 

 

   

 

 

 

 

 

Tipsklubben Vikingerne af 1991, blev dannet den 16. november 1991 af 6 spilleglade mænd.

1991:

Idéen til klubben, kom sig at de 6 personer tit mødtes til kortspil og hygge lørdag aftener. De fandt også ud af at de hver især også brugte en del kroner på tips. Vi (Bjarne, Henning, Henrik, Hubert, Michael og Smed) besluttede os derfor den 16. november 1991 at holde stiftende generalforsamling hos Bjarne Olsen og samle vores kræfter inden for tipning og hygge i nogle mere faste rammer.

De 6 personer som dannede klubben havde alle et tilhørsforhold til håndboldklubben Stefan og dennes hovedsponsor Café Viking kom derfor til at udgøre grundstammen i navnet for tipsklubben

Vi startede med at indskyde 20,- kr. pr. mand og spillede hver især 2 enkeltrækker. Disse enkeltrækker udgjorde så det system (R 5-5-108) som blev spillet hver uge. Den tipper som havde færrest rigtige på en enkeltrække skulle betale en bøde på 50,- (hvis der var flere med færrest rigtige delte de bøden, dog mindst 20,- kr.). Der blev i Stefan BK indført en tipskupon med 13 kampe pr. måned , tipsklubben deltog med et system af alle medlemmer hver måned . Det medlem som havde færrest rigtige hver måned betalte 50 ,- kr.

Mærkedage: Henning og Bjarne Bliver 30 år den 23/12 

1992:

Møder mm.: - Det første møde en generalforsamling? afholdes i februar måned hos Henning Olsen . Her vælges en bestyrelse bestående af en formand (Michael Jensen) en kasser (Henrik Opstrup) en sekretær Henning Olsen ( Måske derfor de manglende referater i en stor periode i 1992 + 1993).Det bliver aftalt at vi skal afholde tipsmøder hver 2. måned den 2. Lørdag hvert år.

Spilleformer: Man laver tipssystemet om og spiller RM 7-3-216 lotto indføres og man spiller R16-32. I enkelrække konkurrencen  indføres det at lave en enkeltrække pr. person i tipsklubben og de 2 dårligste som har færrest rigtige betaler 25,- kr. minimum 2 personer . Der indføres også en turnus rækkefølge i at indlevere tipssystemer . Indskud hæves til 30,- kr. pr. mand og der indføres at betale kontingent kr. 10,- pr. medlem . Mødeholderen går tidligt i seng på grund af en umådelig stor indtagelse af alkohol.

Det "rygtedes" hurtigt på Nørrebro at en ny klub er under opsejling.  I uge 7 indmeldes Lars Bøeg i tipsklubben og i uge 12 kommer så Allan Jensen en bror til Michael ind i klubben, efter der har været et par gæstetippere på visit . Marts måned afholdes et møde hos Lars Bøeg, desværre mangler der referat fra dette møde , det samme er gældende året ud.

I uge 20-23 spilles der et nyt system på prøve, det er Rm 2-8-96.

Spillere er klubben – Henning – Lille John – et system ud fra vores enkeltrækker. I uge 24 indføres der et nyt tipssystem i klubben RM 2-9-192 og man fortsætter med flere forskellige gæstetippere i efteråret. Uge 26 Lars Bøeg begynder at svigte tipsklubben.

Der spilles på OL samt ekstra lotto C 18-33E.

Juli måned Lars Bøeg er på banen igen efter en lille eksklusion . Uge 34 smides Lars Bøeg på porten – han udmeldes af tipsklubben efter pres fra de andre medlemmer, vi er nu 7 små medlemmer tilbage.

Den 16/10 afholdes der et møde hos Hubert, et meget fredfyldt møde.

Mærkedage: Smeden fylder 30 år - og bliver den første mester i klubben, tæt forfulgt af Henrik og Allan som blev delt 2ér.

1993:

Klubben har nu eksisteret i lidt over et år og er blevet større, vi ser nu frem til de årlige møder hvor vi drøfter de sidste to måneders bedrifter, får lidt godt at spise, og sidst men ikke mindst en lille tår øl og en masse socialt samvær i form af specielt kortspil.

Julefrokosten var i januar måned henlagt til Restaurant Biksen, et overdådigt julebord med en rigelig indtagelse af øl m.m. 

I uge 1 indføres der en konkurrence i lotto, hvert medlem tipper en enkelt række hver, og chance systemet i lotto droppes. I uge 3 kommer super 5 en mini tipskupon på prøve, der spilles på turnus. Fra uge 8 spilles der et nyt system i tip UM 3-7-236 , samt i uge 12 indføres viking lotto i klubben på prøve.

På mødet den 19/3 bliver super 5 droppet ( fiasko )Viking lotto bliver lavet til en konkurrence som man spiller 10 uger af gangen , dette skal løbe til og med uge 51,med gevinst til den bedste over de 10 uger . Og igen har bongo trommerne lydt på Nørrebro og omegn hele 2 indmeldelser bliver det til i løbet af året . Jesper "NK" Nielsen bliver medlem i uge 18, men også han kan kun holde den gående i et halvt årstid, i uge 43 må han forlade klubben.

Der er ikke indkøbt rigtige øl til mødet i marts måned afholdt af hr. Opstrup. Der manglede Hof – en glasklar skandale – bøde

Der bliver afholdt møde hos Henning O , men værten gik tidligt i seng så der er intet at berette fra dette. 14/5 er der igen indkaldt til tipsmøde i tipsklubben efter sigende en generalforsamling Allan J bliver formand og hans brormand bliver kasserer.

Den 12/6 er der igen tipsmøde i klubben denne gang hos Smeden med grillmad i haven på Hillerødsgade , det trak meget ud selv om at der var Copenhagen Cup om søndagen med skovtur i Jægersborg hegn . Derefter var der adgang til travbanen i Charlottenlund . Der var elementer i tipsklubben som ikke kunne kende forskel på Charlottenlund og Bornholmerbanen. Dette blev opdaget i 8 løb, men der havde klanen vundet adskillige tusinde danske kroner uha-uha. Michael Jensen havde fundet en god plads på tribunen , der sad han ene mand og kiggede på heste 35 min. efter alle andre var gået. Efter at have fundet hr. Jensen igen fortrak gutterne fra travbanen med deres 18-20 tusinde kr. og kørte til brasserade på fælledvej i København. Formanden og Michael kørte hjem. Dette var en mindeværdig weekend for alle i Tipsklubben.

Den 12/11 bliver der afholdt møde hos Bjarne Olsen hvor man aftaler at ændre i lotto , og tippe et system på 8 mat. Tal pr. medlem i klubben.

Og i uge 43 kommer Hans Jensen ind i klubben. Indkitning er en såkaldt brandbil, fy for h..... hvor den smagte, dette foregår hos Bjarne Olsen

1993: Kasketten indføres i klubben de første beklædnings dele men Allan Jensen smøler og de kommer først i forsommeren.

Mærkedage: Hubert fylder 30 år og bliver også mester dette år skarpt forfulgt af sidste år mester.. smeden . 19/3 Jesper NK indmeldes og forlader klubben igen i uge 43. 12/11 Hans Jensen indmeldes – ham var vi heldige med, han er stadig medlem af vores forening

1994

Tipsmesteren 1994 blev Bjarne med skarp konkurrence fra Smeden og  Henrik på de næste pladser - sidst blev Michael.

I april startede klubben med at spille oddset i uge 17.

I samme uge ændrede vi indleveringsfristen til Tirsdag kl. 21.00 i forbindelse med tipstjenesten indførte 2 ugers kuponer til oddset.

I uge 18 indgik vi i Dm for tipsklubber.

Sommeren 1994 var vi på Travbanen i forbindelse med den årlige skovtur.

I uge 22 – 1994 Bliver vores kasserer gift med sin kone Anette. Under festen forsvinder et af vores medlemmer under mystiske omstændigheder, han dukker op næste dag i en lidt mere ædru tilstand.

1995

Tipsmesteren 1995 bliver Smeden i skarp konkurrence med Michael og Allan

På de næste pladser . Sidst bliver Hans. Vinder af systemtips bliver Smeden mens Henning vinder lotto - konkurrencen  og Hubert vinder   Vikinglotto - konkurrencen.

I Februar får Hubert en datter med Anne - hun kommer til at hedde Rikke.

Uge 8 oprettes en ny konkurrence (Divisionsturneringen) .

Uge 18 stoppet et af medlemmerne der var med til at oprette klubben (Allan).

Uge 33 stopper Michael Jensen, han var også med til at oprette klubben.

Året 1996

startede vanen tro med den årlige julefrokost i Januar måned, og blev denne gang afholdt hos Bjarne Olsen hvor der blev serveret en 10 retters menu med lækkert lunt.

1 af vort tidligere medlemmer blev samme aften sluset ind i klubben igen efter en personlig modvind.

I 1996 startede vi ligeledes med det lotto system ( R-10-30) som vi stadig køre med i dag, ligesom vi spillede på det der dengang hed mål tips, dog uden megen held hvorfor det hurtigt blev skrottet igen af medlemmerne. Vi havde ligeledes en lille kamp på vægten hvor alle mand skulle vejes til møderne, dette er dog gået i glemmebogen igen til stor glæde for nogle af klubbens medlemmer.

Sommeren 96 var klubben på den store ud – lands - tur   til det nord jyske hvor vi havde lånt et sommerhus tilhørende Jans svigerforældre, (det er de stadig og huset er der også endnu).

Med på turen havde vi givet et lift til en kammerat fra boldklubben Stefan og det er der mange som fortryder i dag, det er ikke alt som kan lykkedes i et fællesskab.

En af grundende til denne tur var at landsholdet jo havde kvalificeret til EM . ( og det gik ikke godt ). Ligeledes havde vi en masse !! penge vi skulle have brugt på noget socialt samvær og det lykkedes til fulde, Vi havde haft en stafet til Tyskland efter dåsepils som blev drukket i store mængder og der blev badet i den udendørs pool til den store guldmedalje ( vand 15* ) men en masse sol samt nøgen solbadning…

 Nogle af klubbens medlemmer fik et nært bekendtskab til de lave loftsbjælker indenfor i huset.  Vi var ligeledes på den skønne ø Fur hvor Hans Jensen  stiftede bekendtskab med sin faders grav som ligger på begravet på denne ø.

  Der var også nogle små ændringer til vore interne regler som blev korrigeret, 2 x 1½ light sodavand til vor møder, samt kassereren fik indkøbt en større computer som klubben gav et tilskud til.

Der var ligeledes en mærkedag i året 1996 nemlig  Hans Jensens 30 års fødselsdag i Januar.

Nye medlemmer i 1996 Jes Torp og Jørgen Hansen så vi nu var oppe på 10 medlemmer.

Året 1997

fik alle medlemmer nye skjorte med tilhørende slips, og der dukkede 2 nye ansigter op i klubben nemlig Johnny Hansen samt Kim Petersen så vi var 12 medlemmer.

Samme år måtte Smeden så blive væk fra et tipsmøde for første gang i de 7 år klubben nu havde eksisteret.

Der blev også for første gang arrangeret en skovtur med koner / unger og hele molevitten, og det kom til at foregå en begivenhedsrig dag i København, nemlig dagen hvor også Bill Clinton besøgte landet for første gang, hvorfor vi faktisk følte os som ensomme mennesker da byen var spærrede af mange steder, men vi skulle sejle med netto bådene ved Holmens Kirke, herefter gik turen til Kongens Have i et fortryllende solskinsvejr, hvor vi spiste hjemmegjorte sandwichs og spillede bold med ungerne inden dagen sluttede i Tivoli med en masse trætte unger, koner og herrer.

Senere på året holdt vi så den årlige generalforsamling hos Jørgen Hansen, som indtil nu har vist sig som den mest ubehagelige af dem alle, det var faktisk så tæt på som det kunne være at klubben var blevet opløst på grund af en masse uenighed.

Mærkedage i 1997.

Henrik blev 30 år , samt blev forælder med Anette til deres førstefødte, en søn som senere blev døbt Jesper. Tillykke til dem…….

Jan blev forælder sammen med Jette til deres andet barn, ligeledes en søn som senere blev døbt  Casper  hvor de ligeså blev gift ved samme lejlighed.

Historie 1998/99.

De senere år er der kommet nye medlemmer som har gjort det ganske godt syntes vi selv. De nye medlemmer har nærmest siddet på tipstronen siden de kom ind, men det er jo kun godt for konkurrencen i klubben, så de gamle medlemmer kan tage sig alvorlig sammen.

Hvis vi skal gå dybere ind på det med tipstronen, for at forklarer de gamle medlemmer hvad der skete, det tog kun et år både for Jes og Johnny at sætte sig på tronen, efter de kom ind, hvor i mod at nogle af de gamle medlemmer fra 1991 ikke endnu havde opnået den status at blive tipsmestre efter så mange år i tipsklubben, men held og lykke fremover, vi ser jo gerne at i laver et godt resultat det er jo til alles fordele. 1998 var året hvor tips 12 kom ind, og det blev til at vi også måtte tippe et system i tips 12 plus at vi indførte tip på

enkeltrækken i tip 12, det var godt for konkurrencen da Johnny førte med 22 point til nærmest konkurrent efter  sommerens TOTO cup kampe i enkeltrækken, da vi noget til december glemte Johnny at aflevere tipstegn, det gav som bekendt 0 rigtige i konkurrencen, så Smeden kom forbi Johnny med  2 point, men den rette tipsmestre løb af med mesterskabet alligevel, selvfølgelig Johnny: Vi kan så konkludere at selvom konkurrenterne skulle have hjælp med tips 12 for at indhente Johnny i kampen om årets tipsmester, at det ikke var nok, Johnny årets  tipsmester 1998.

Årets 1999 gav ikke de store gevinster, men til gengæld var vi et par stykker der sørget for at der kom anden indtægt i form af diverse bøder, som kunne hjælpe til det store underskud i tipsklubben, kun takket være dem kunne vi stadigvæk holde vores arrangementer.

Det har været lidt  turbulent med medlemmer ind og ud af klubben, men nu var der sat styr på disse ting og der blev sat medlems stop.